USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.03 40.30
  • PLN 9.95 10.20

23-річний лучанин став чемпіоном України з ММА

10 Квітня 2023 21:03
Спортсмен із Луцька, 23-річний майстер спорту України Андрій Протасюк став чемпіоном України зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді та дорослих-2023. На змаганнях лучанин виступав у ваговій категорії 61,2 кілограма.

Як розповів Андрій Протасюк Суспільному, у фінальному поєдинку, який відбувся 9 квітня, він вийшов на октагон із борцем з Харківської області.

«Поєдинки відбуваються за програмою три раунди по три хвилини. Фінальний бій тривав один раунд десь хвилину 40 секунд. Я виграв достроково, використавши «трикутник» – задушливий прийом – «трикутник»», – зазначив боєць.

Загалом на чемпіонаті України у Полтаві команду Волинської області представляли десятеро спортсменів. Перемога у фіналі дає право Андрієві Протасюку представляти Україну на чемпіонатах світу і Європи з ММА в складі збірної.

Довідка

Андрій Протасюк є тренером і директором у дитячо-юнацькій спортивній школі «Динамо-Прайд». Чемпіон багатьох турнірів та кубків України з рукопашного бою, бойового самбо, змішаних єдиноборств, універсального двобою, греплінгу, вільної боротьби та козацького двобою. Дворазовий чемпіон турніру Maximus fighting championship IV і V, триразовий чемпіон турніру Lubart’s warriors, триразовий чемпіон турніру Pride, чемпіон турніру Svityaz cup.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus