USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

4-річний хлопчик-автолюбитель потрапив до Книги рекордів України

16 Січня 2018 12:15
Чотирирічний Михайлик Парфенюк з Рівного може втерти носа досвідченому та бувалому автолюбителю: хлопчик знає емблеми 250 марок автомобілів. Його ім’я 14 січня внесли до Книги рекордів України. Про це пише «Рівне вечірнє».

Маленький рівнянин — справжній вундеркінд. У 2,5 року він почав рахувати, а в 3 — вже читав. У віці чотирьох років почав цікавитися автомобілями, їхніми моделями та емблемами.

- Спершу ми вгадували марки автомобілів, гуляючи на вулиці, проте коли він вивчив уже всі найпопулярніші, почали вишукувати нові та інформацію про них в Інтернеті, — розповідає мама Михайлика Ярослава. — На сьогодні ми знаємо вже не тільки емблеми марок автомобілів, а й їхні старі та нові моделі, сучасні модифікації.

Тож Ярослава подала заявку Книги рекордів України. Адже попередній рекорд було встановлено два роки тому хлопчиком, який назвав 59 марок авто.

14 січня до Рівного завітали представники Книги рекордів України, які і прийняли «іспит» у Михайлика Парфенюка. Хлопчик був зосередженим та абсолютно спокійним, незважаючи на націлені на нього камери. І показав прекрасний результат — 253 названі ним марки автомобілів за емблемами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus