USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Lutsk Food Fest збиратиме гроші для військових у Замку Любарта

1 Вересня 2022 15:52
10-11 вересня у Замку Любарта знову відбудеться Lutsk Food Fest 4.5.0*. Це вже другий фестиваль у новому форматі.

Серед учасників – ресторатори та кулінарні експерти з цілої України. Захід традиційно пройде у Замку Любарта та впродовж двох днів дивуватиме лучан не лише новими смаками, а й численними зонами відпочинку, розвагами для дітей і подарунками для гостей, анонсують організатори.

Гості зможуть слухати українські сети від діджеїв #angardjstage та чудово провести час.

Для військових та дітей до 12 років вхід безплатний, а для внутрішньо переміщених осіб безкоштовний вхід діятиме до 15:00. Вартість вхідного квитка – 70 грн.

50% коштів від продажу квитків організатори передадуть луцькому волонтерському штабу гуманітарної допомоги «Ангар» для купівлі тепловізорів Збройним силам України.

До слова, під час попереднього фестивалю команда зібрала 168 758 грн, за які волонтери придбали Nissan X-Trail. Авто уже на фронті.

Організатори подбали про посилену охорону та можливість відвідувачів відправитися в укриття у випадку повітряної тривоги.

Наразі вже відомо про понад 30 учасників фестивалю, які презентують авторські напої, морепродукти, страви з грилю, десерти та десятки унікальних страв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus