USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Агітація в ЛНТУ – не вперше: студент розповів про приїзд депутата від БПП

12 Березня 2019 15:42
Студентів ЛНТУ змушують замість пар ходити на агітаційні зустрічі з депутатами. Зокрема 7 березня студентів «зігнали» на зустріч з нардепом від БПП «Солідарність» Юлієм Мамчуром.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів студент ЛНТУ Антон Романюк.

«В четвер була зустріч в ЛНТУ нардепом від БПП «Солідарність» Юлієм Мамчуром, куди теж приводили студентів. На зустрічі був керівник обласного партійного осередку Іван Мирка, вся зустріч виглядала як завуальована агітація за Порошенка, тези всі ті ж – армія, мова, віра», – каже юнак.

Зазначимо, що про подібне говорили і в СНУ – студентів кликали на зустріч з Мамчуром «добровільно-примусово».

Окрім того, раніше повідомлялося, що студентів кафедри військової підготовки ЛНТУ готуються звозити до Ковеля, вочевидь, для масовки на зустріч Президента України Петра Порошенка. Студентів звільняють від пар та обіцяють певне заохочення у вигляді позитивних оцінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ахудевший Показати IP 13 Березня 2019 11:21
це пиз***

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus