USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Через зіткнення з птахом у США загорівся літак із сотнею пасажирів

3 Жовтня 2021 11:45
У США пасажирів рейсу 3044 авіакомпанії Spirit Airlines, що вилітав з міжнародного аеропорту Атлантик-Сіті, довелося евакуювати через пожежу.

Spirit A320 мав прямувати у Форт-Лодердейл, штат Флорида, проте загорівся на зльоті. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на 6 ABC.

За інформацією компанії, у двигун літака потрапив великий птах. Попри загоряння, пілоту вдалося безпечно зупинити літак.

На борту перебували 102 пасажири та сім членів екіпажу. Усіх пасажирів та екіпаж безпечно евакуювали. Двоє людей отримали незначні травми, їм надали медичну допомогу.

Інцидент розслідується Федеральним управлінням цивільної авіації (FAA) та Національною радою з питань безпеки на транспорті. Впродовж кількох годин після виникнення пожежі аеропорт залишається закритим.

У Spirit Airlines пообіцяли пасажирам повністю повернути вартість квитків, надати сертифікат на майбутні польоти, а також можливість продовжити політ іншим літаком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus