USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Чи будуть квіткові кіоски біля філармонії?

21 Червня 2017 18:00
Підприємці представили кілька варіантів майбутніх квіткових кіосків, які розташовуватимуться біля філармонії. Також там заплановано розмістити прилавок для сезонників.

Про це йшлося під час наради, яка відбулася у Луцькій міській раді 21 червня.

Нагадаємо, перенесення квіткового ринку з проспекту Волі вимагали мешканці будинків. Минулого тижня квіткарям запропонували на вибір два нових місця для ведення торгівлі: поблизу кафе «Сніжинка» на проспекті Волі та неподалік будівлі обласної філармонії. Підприємці надали перевагу останньому варіанту.

Заплановано, що біля обласної філармонії буде близько дванадцяти квіткових кіосків, також там облаштують спеціальний прилавок для сезонників і пенсіонерів.
Підприємець Олександр Когут, якого делегували представляти інтереси квіткарів, відзначив, що деякі підприємці мають сумніви щодо переїзду, окремі взагалі планують припинити торгівлю. «Люди сумніваються, бо потрібно вкладати власні кошти. Їм страшно переходити з минулого місця», – сказав чоловік.
Та додав: «Пенсіонери ще сумніваються, бо вони переживають, що там немає води, немає каналізації, їм тяжче добиратися туди, тому вони ще думають».

Заступник міського голови Олександр Рачков повідомив, що пропозицію підприємців щодо облаштування кіосків потрібно ще вивчити та проаналізувати, а також звернувся до квіткарів із проханням, аби вони дійшли згоди стосовно конкретної кількості підприємців, які «переїдуть» до філармонії.
Чергова зустрів відбудеться вже наступного тижня.

Відзначимо, що поки невідомо, коли лучани зможуть купувати квіти неподалік обласної філармонії, адже саме лише виготовлення споруд для торгівлі може тривати 2–3 місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
( ! ) Показати IP 21 Червня 2017 19:21
Шо влада, шо квіткарі зациклились на базарі Ну ніяк не можуть з епохи 90 - х вирости, Дайош базар з бабою, шо сидить перед цинковим відром з вічно розлитою водою вперемішку з осипаними пелюстками. Або з 100 метровим рядом прилавків чи 20 - ма кіосками, як перед залізничним вокзалом і залізним аргументом - робочі місця, треба годувати сім"ї, відрахуння до бюджету і т. п. Та сьогодні маса торгових офісних площ здаються в аренду ! Кінці - кінців розставте по одному кіоску по цілому місту, або поміняйте алкогольно -ковбасні кіоски не тротуарах на квіткові, забезпечте доставку квітів кур"єром і т. п. і т. д. Нє, блін, давай базар і всьо, бо я так хочу.Та навчіться йти назустріч покупцю !
скептик Показати IP 21 Червня 2017 23:59
щось так видається, що влада методично випихає торговців квітами з того бізнесу. та й взагалі, згадуючи Пасаж, гноїть малий бізнес. філармонія - гибле місце. зважаючи на те, що під ЦУМом є торговці квітами, навряд чи знайдеться багато бажаючих їхати до філармонії. потратяться на кіоски, потім влада заспіває платити за оренду . систематично робляться спроби розігнати торговців то зі старого ринку, то з варшавського. влада толерує середньому і великому бізнесу, бо з них відкати більші.
Марта - до чинушів Показати IP 24 Червня 2017 03:51
Ви з якого сайту фотки для презентації "передерли"?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus