USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Депутати Волині скаржаться, що їх позбавили пільг на проїзд

16 Квітня 2015 11:31
Пояснень вимагають депутати Волиньради, які приїжджають з районів у Луцьку на сесійні засідання. Нарікають вони на відсутність пільг на проїзд.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання сьогодні, 16-го квітня.

Зі слів депутата Михайла Корнійчука облрада повинна забезпечити обранців громадами пільгами, бо їм дорого їздити з районів в Луцьк.

«Цього місяця я вже тричі їду на сесію облради, а мені кажуть на автостанції, що для депутатів пільг на проїзд у громадському транспорті вже немає. З Каменя-Каширського до обласного центру - 130 кілометрів. Якщо заправити бензином власну автівку, то необхідно 500-600 гривень, а якщо їхати автобусом – це 130 гривень. Невже облрада не може вирішити цю проблему?!», - звернувся депутат до голови Волинської обласної ради Валентина Вітера.

Це питання голова облради повинен вивчити й дати обранцю громади обґрунтоване пояснення чи вирішити проблемне питання.

Потому, Корнійчук озвучив ще одну проблему: із 80 депутатів зазвичай на сесійні засідання приходять трохи більше 50 обранців громади.

Він запропонував Вітеру вивчити питання й реорганізувати облраду, аби була більша кількість депутатів, щоб робота була ефективнішою.

Зауважимо, що на початку сесійного засідання зареєструвалися 48 депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Міша Показати IP 16 Квітня 2015 11:38
Корінчук, порахуй інші депутатські пільги плюс депутатська надбавка до пенсії. Дорого - то не їздь, від тебе там користі як з козла молока.
Анонім до Міша Показати IP 16 Квітня 2015 19:51
... і ще додай хабарі!
Анатоль_ Показати IP 16 Квітня 2015 11:55
Цю пільгу депутатам треба негайно повернути. Депутати їздять по спавах-щоб нам зробити кращим життя та добробут
Анонім до Анатоль_ Показати IP 16 Квітня 2015 12:12
Цю пільгу депутатам треба негайно повернути. Депутати їздять по спавах-щоб нам зробити кращим життя та добробут Нам???????? Ну ти й ЧУДИЛО!!!!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 16 Квітня 2015 13:00
Нехай наступного разу депутати приїдуть на сесію, відмітяться, прозвітуються за попередній проїзд квитками і отримають за це компенсацію (враховуючи проїзд виключно громадським транспортом). Або передбачити для депутатів можливість надсилання документів про проїзд в бухгалтерію поштою і отримати відповідні кошти на банківську картку. Якщо "назвались грибом", то повинні виконувати відповідні функції з відповідним патріотизмом і терпінням, а не шукати в тому якнайшвидше благ. Прості українці затягнули ремінці. Нехай це ж демонструють депутати. Інакше їхня робота буде схожою на роботу трутнів у вулику! Я теж хочу їздити на роботу і з роботи безплатно. І не треба розказувати, що депутат - це не робота. На сьогоднішній день вигоди від такої діяльності є видимими! Згадався анекдот про комірника, який влаштовувався на роботу. Попередній комірник передає своє робоче місце наступнику: - ось тут спирт, різні крупи, макарони, консервації; ось тут спец. одяг; ось тут хім. засоби. За все це треба відповідати. Правда, трохи миші крупи під'їдають. Спирт теє має властивість випаровуватись. Все це треба вміти правильно списати. Шкода тільки тут зарплата маленька. Але якось стерпиш... - ого!!! Тут ще й зарплату платять???
Луцький Показати IP 16 Квітня 2015 12:11
Давно так не сміявся))) Зробити кращим життя та добробут)))) Наш)))) Немають за що доїхати ну це вже знущання) В них ще якісь пільги є, крім проїзду, і ті поскасовувати, вони на пенсію та зарплату не живть...
лучанка Показати IP 16 Квітня 2015 12:29
Але наглі "обранці народні",злодії народні.А вони показали свої достатки, люстрацію їх провели.Бідняги,як вам не стидно.Кому ви потрібні, що ви робите для народу,Який скоро здохне з голоду.Їх взагалі потрібно порозганяти і забрати це все,що накрали.Як ви Бога не боїтеся ворюги
хех Показати IP 16 Квітня 2015 12:58
Каструвати ....і в ато вивезти
лелу Показати IP 16 Квітня 2015 13:15
Шановні є відповідне рішення обласної ради про компенсацію витрат депутатам пов'язаних з депутатською діяльністтю згідно якого обласна рада ці витрати відшкодовує автостанції. ..можливо не всі знають які рішення приймаються! !!
Сусід Показати IP 16 Квітня 2015 13:37
Ще за шкідливі умови роботи депутатам потрібно молоко давати.
макс Показати IP 16 Квітня 2015 13:43
А хто вас просив у депутати лізти? Як були вибори, то ви рвалися в ті крісла, як свині до корита. А їздити слабо? Я на державній роботі працюю, добираюсь 35 кілометрів в одну сторону, плачу 560 гривень в місяць. Ніхто мені і сотням інших не компенсує. Нічого, не плачу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus