USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

До Луцька завітали поважні гості зі США

2 Листопада 2023 19:00
2 листопада міський голова Ігор Поліщук зустрівся зі співголовою Національного молитовного сніданку Сполучених Штатів Америки Дагом Бьорлі та координатором проведення Молитовних сніданків Михайлом Жовнером.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Він розповів гостям про життєдіяльність громади у воєнний час, підтримку вимушено переміщених осіб та допомогу Збройним силам України.

“Висловлюю вдячність та повагу усьому американському народу за підтримку, яку ми постійно відчуваємо”, – зазначив Ігор Поліщук.

Читати ще: «Щойно ми візьмемось за зброю, Бог зніме з нас свою охорону». Волинянин Михайло Жовнер про віру і релігію, бізнес без криміналу і друзів в американській та українській політиці

Михайло Жовнер розповів, що Луцьк – перше місто, де зупинились американці в Україні. А для нього особисто велика честь бути на Волині, адже саме тут почалось його юнацьке життя, тому що він народився неподалік Луцька. Останні 20 років мешкає в Америці та представляє українську діаспору в США. Також пан Михайло є фундатором та координатором українських зустрічей в рамках Молитовних сніданків при конгресі Сполучених Штатів. Він зазначив, що в ці непрості часи вони роблять усе, що можуть, на тих позиціях, де перебувають, щоб підтримати Україну.
Своєю чергою Даг Бьорлі розповів, що, коли приїжджає до України, то почувається, як удома, адже має тут багато друзів. Він запевнив, що підтримує та любить Україну.

Міський голова Ігор Поліщук подякував гостям за дружній візит, підтримку та допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
777 Показати IP 2 Листопада 2023 19:10
Кто это такие вообще?
До 777 Показати IP 2 Листопада 2023 19:52
Місцеві знають, а понаєхавші, вчіть нашу культуру ,у вас на сходє може такого і немає, совок
777 до До 777 Показати IP 2 Листопада 2023 22:47
не мешало бы выяснить,кто тут понаехавшие,олень ты наш,культурный.
До 777 Показати IP 2 Листопада 2023 20:18
То ті, які за сніданками виграють війни !
Корiнний лучанин Показати IP 2 Листопада 2023 20:44
Це яких "мiсцевих" "культура" прогинатися i зад вилизувати пiндосам.ви ,"мiсцевi" своiм комплексом неповноцiнностi вже всю Украiну достали.
Дикий Показати IP 2 Листопада 2023 21:09
Ну все, цілуємо їх дружно в ср*аку, бо це американці. Поважні люди. В чергу свині, на всіх не вистачить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus