USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Донечці військового 14-ої ОМБр збирають кошти на операцію

29 Листопада 2017 16:18
Допомоги на чергову операцію потребує маленька мешканка Володимира-Волинського, донька військового 14-ої бригади Мілана Грушевська, повідомляє офіційний сайт міської ради.

Вартість операції, яка запланована на першу декаду грудня, орієнтовно становить 20-25 тисяч гривень, стільки ж потрібно на реабілітацію. У сім’ї, де зростає ще одна дитина, працює лише батько, котрий є військовослужбовцем 14 ОМБр.

На жаль, коштів, які він отримує, не вистачає, оскільки майже усі йдуть на лікування Міланки. Тому сім’я звертається до небайдужих людей з проханням про допомогу. Історія цієї дівчинки нікого не залишить байдужим. Вона народилася вагою 900 грамів, при народженні їй поставили важкий діагноз – гідроцефалія. Наперекір усім страшним лікарським прогнозам почала робити перші кроки, вимовляти слова. За 4 рочки свого життя дівчинка вже перенесла операцію на очах, побувала у багатьох реабілітаційних центрах України та клініці відомого лікаря-невропатолога Козявкіна.

Особливо допомогло їй лікування у центрі реабілітації дитини «Вільний рух» у Борисполі, і де лікують дітей, хворих ДЦП, – на третій день занять там Міланка трималась за ліжечко, потім почала самостійно злазити з нього. Лікар, який оглядав її, зазначив, що вона має усі шанси ходити до шести років.

І ось наразі черговим кроком до одужання для дівчинки є запланована операція, на яку батьки збирають допомогу від небайдужих людей. Переказувати кошти можна на рахунок

Приватбанку: № 5168 7573 1831 5811, власник рахунка Грушевська Ольга Петрівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus