USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 43.10 43.40
  • PLN 9.86 10.10

Ford зіткнувся з автобусом на Волині: серед постраждалих – дитина. Подробиці ДТП

19 Грудня 2019 16:13
Близько 12 години сьогодні до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Луцьк-Маневичі зіткнулися автомобіль «Ford» та рейсовий автобус, сполученням «Луцьк-Щетинь». Внаслідок ДТП постраждав водій легковика та двоє пасажирів.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Автопригода трапилася між селами Озеро та Тростянець Ківерцівського району. На місце виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Постраждалих, водія та двох пасажирів автомобіля «Ford», серед яких малолітня дитина, доправили до лікарні.

Водій та пасажири рейсового автобуса не постраждали.

Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень. Причини та обставини пригоди з’ясовує поліція.
Відомості за цим фактом слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.



На місце події прибули працівники аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Луцька та 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці, які за допомогою пневмо та електроінструменту деблокували чоловіка, жінку та дитину, яких передали до рук медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus