USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Луцький завод отримав подяку від українських добровольців

4 Грудня 2018 23:45
ПАТ «Гнідавський цукровий завод» отримав подяку від бійців 5-го Окремого Батальйону Української Добровольчої Армії.

Про це йдеться на сторінці заводу.

«Висловлюємо щиру подяку за Вашу допомогу, моральну, матеріальну та духовну підтримку, віру в бійців 5-го Окремого Батальйону Української Добровольчої Армії, які захищають українську землю від загарбників. Ваша підтримка дає нам надію та віру в те, що наш народ з нами і спонукає воювати краще. Без Вашої допомоги не буде нашої перемоги», – йдеться у зверненні начальника штабу 5-го оБат УДА Владислава Бондара.

Подяку передав особисто боєць батальйону, а нині волонтер Володимир Бакулін.

Директор підприємства Ростислав Новосад подякував за отриману нагороду та наголосив, що Гнідавський цукровий завод постійно підтримує бійців, які відстоюють незалежність та територіальну цілісність України у боротьбі з агресором, однак не воліє про це говорити.

«Нехай це стане тим найменшим нашої тилової підтримки, для наших хлопців, які роблять все для того, аби ми мали мирне небо над головою, віддаючи найцінніше – своє життя», – наголосив Ростислав Новосад.

Також Ростислав Новосад показав те, найцінніше, що він отримав від наших захисників – український прапор із словами подяки та найщирішими побажаннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus