USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Гонтарева підтвердила заяву про відставку

6 Квітня 2017 10:17
Голова Національного банку України Валерія Гонтарева підтвердила інформацію про те, що вона таки написала заяву про відставку, але не знає точно, коли її буде звільнено з посади.

Про це вона заявила журналістам та учасникам акції протесту під своїм будинком, передає Укрінформ.

"Це питання до Ради та Президента України. Я не знаю. Я пишу заяву про відставку, а не призначаю нікого", - сказала Гонтарева, відповідаючи на запитання щодо того, коли ця відставка буде.


Нагадаємо, сьогодні вранці під будинком голови Національного банку України Валерії Гонтаревої відбулася акція протесту. На стіні однієї з будівель люди намалювали графіті - свиню з шарфиком у кольорах російського прапора. На вході до маєтку написали: "Крадійка, посіпака, вбивця". Сюди привезли також плакат 1000-гривневої купюри з портретом глави НБУ.

Як повідомлялося у ЗМІ, серед кандидатів на посаду глави НБУ – екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, голова правління націоналізованого "Приватбанку" Олександр Шлапак і третій президент України Віктор Ющенко. Яценюк уже встиг заявити, що не претендує на посаду голови Національного банку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мешканець Показати IP 6 Квітня 2017 10:28
Ну і що це змінить.Хотілось би почути аргументи,а не емоційні промови.
Активіст Показати IP 6 Квітня 2017 10:46
Не відставка, а кримінальна справа. Тільки так з посади.
Анонім Показати IP 6 Квітня 2017 11:35
а тих "дєятелів" ще не вистачало. і де тільки чокосвиня такі кадри вишукує ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus