USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Російська «гуманітарка» увійшла до Воронежа

13 Серпня 2014 08:15
Російський "гуманітарний конвой" вже на шляху до Бєлгорода. Про це інформує УНІАН.

Водіїв та журналістів розмістили на нічліг в одній з військових частин міста.

"Конвой з 280 білих "Камазів" з вантажем гуманітарної допомоги постраждалим в південно-східних областях України в чотири етапи висунувся в напрямку Бєлгорода", - наголошується в повідомленні.

Як стало відомо, антитерористична операція в Україні буде продовжуватися, незважаючи на те, яким чином буде рухатися колона з гуманітарним вантажем з Росії.

Нагадаємо, як раніше повідомляло ТСН, у Червоному Хресті пояснили, що робитимуть з російською "гуманітаркою" на кордоні.

Доставку російського гуманітарного конвою все ще узгоджують представники України, Росії та Червоного Хреста. Наразі міжнародна організація отримала від Москви лише попередні дані, і все ще чекає на докладнішу інформацію.

Місце передачі та склад вантажу все ще обговорюють. Імовірно, вантажівки прийматимуть на кількох прикордонних пунктах. Українська прикордонна служба також зможе оглянути вантаж, і в разі виявлення підозрілих товарів, не допустити їх в Україну. Як це відбуватиметься, речник міжнародної організації Червоний Хрест пояснив в ексклюзивному коментарі ТСН.

"Перш за все ми маємо перевірити склад вантажу, який везуть вантажівки. Ми діємо за принципом нейтральності і ми не сприймаємо жодного збройного супроводу, ми діємо незалежно. Навіть після того, як ми перевіримо товари і з'ясуємо, що вони дійсно є гуманітарною допомогою, якої потребують люди, ми маємо отримати від обох сторон конфлікту гарантії безпеки для своїх співробітників", - сказав представник Міжнародного Комітету Червоного Хреста Андре Льорш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
надія Показати IP 13 Серпня 2014 08:31
Надто БАГАТО підозрілих камазів. Щоб не було запізно. Як з КРИМОМ було - "безневинні зелені бидлюки". А тепер БІЛІ?
Всезнайко до надія Показати IP 13 Серпня 2014 08:54
Ти дурепа!!!
Аня Показати IP 13 Серпня 2014 09:49
Та не треба брехливих кацапів пускати в Україну!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до Аня Показати IP 13 Серпня 2014 11:11
Это как - не пускать? Они вообще-то на Украине живут. Аборигены, епта.
гість Показати IP 13 Серпня 2014 10:37
Що ви робите? Вам мало сюрпризів від расєї???? Розвертайте колону на кордоні, хай п...дують назад!
Аня Показати IP 13 Серпня 2014 11:31
Кацапи-це аборигени України? Не смішіть мої капці:) Якщо є кацапня в Україні, треба зробити так як зробила Прибалтика - н...уй з пляжу зі спакованими чемоданами в магадан.
Лучанка Показати IP 13 Серпня 2014 14:58
Брехливе х-ло ! Ла-ла! Яка гуманітарка! краще бути голодним , ніж приймати щось з рук вбивць- тисяча наших дітей загинули ! В кого та гуманітарка не стане поперек горла???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus