USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Гуманітарний конвой» зупинився біля українського кордону

14 Серпня 2014 18:18
Російський населений пункт Донецьк знаходиться у 8 кілометрах від кордону з Україною.

У 20 кілометрах від населеного пункту Донецьк, який знаходиться у Ростовській області (Росія), зупинився російський гуманітарний конвой.

Про це повідомив кореспондент Російської служби Бі-бі-сі у своєму Twitter, - інформує УНІАН.

"Ну ось він, гумконвой для Донбасу. Встав у полі в 20 кілометрів від російського Донецька", - написав журналіст.

Зазначимо, що населений пункт Донецьк (Росія) знаходиться в 8 кілометрів від залізничної станції Ізварине (Україна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лев Показати IP 14 Серпня 2014 18:41
а нам яка справа до того конвою? хай що хочуть у себе роблять!!
Лучанин Показати IP 14 Серпня 2014 21:42
Таке відчуття що москалі займаються рекламою білих камазів, та проводять їм по раші тест-драйв .
Володимир Показати IP 15 Серпня 2014 05:40
Це не гуманітарний вантаж, а чергова масована агресія Путіна проти України для розширення диверсійної війни
Барон ПФ Показати IP 15 Серпня 2014 22:22
У Росії є ще план постачати допомогу безперервно, за цим конвоєм рушатиме інший, і так - безперервно. На час "роздачі" допомоги буде припинення вогню і "ополченці" будуть полювати. Це план Росії по припиненню вогню і заморожуванню конфлікта. В цей час Росія буде поставляти бойовиків та зброю. Цей план Росії буде підтримувати Германія.
Барон ПФ Показати IP 15 Серпня 2014 22:43
Україна зробила помилку, що погодилась на вимогу Росії та залучила Червоний Хрест. Поки в Україні немає єпідемії і голоду - є вторгнення а не гуманітарна катастрофа. Україна має право відмовитись від гуманітарної допомоги, якщо немає епідемії та голоду. Порошенко почав здавати конфлікт на Донбасі Росії.
Барон ПФ Показати IP 16 Серпня 2014 09:08
Кремль взявся показати команді Порошенка майстер-клас. Росія, прикинувшись "неумехой" не зверталась в Червоний Хрест(ЧХ), тому що мала планом спровокувати Україну першою звернутись до ЧХ з проханням про гуманітарну місію Росії і втягнути Україну, в залежні від Росії гуманітарні процеси. Росії потрібен любий міжнародний заручник в "ЛНР, ДНР", щоб Україна припинила активну АТО. Росія має на меті не роздати гуманітарну допомогу, а створити і затягнути в часі гуманітарну катастрофу, затягнути місію ЧХ в Україну любим чином. Україна несе відповідальність за життя всіх росіян-водіїв і всіх представників ЧХ як сторона, що запросила місію до України, допоки запрошені не повернуться назад. Україна посилає їх в небезпечну для життя зону АТО, навіть не взявши з них розписки про зняття відповідальності і попередження про небезпеку. ПФ вбачає в діях Росії тільки спроби заморозити конфлікт в Донбасі чи провокації. Україні категорично не слід до перемоги в АТО змагатись з дипломатією Росії, і самообманювати себе і народ, бо українська дипломатія і розвідка значно, в рази, слабша російської. Чалий в дипломатії поступається Лаврову як Поліно - Буратіно. Путін значно ретельніше і глибше за Порошенка планує ситуації. Україні над усе необхідно уникати непрозорих і складних ситуацій, ініціатором яких є Росія, бо вибратись з них набагато складніше, ніж потрапити. Тиск Росії на Донбасі посилюється, бо Путін вбачає в тривалому конфлікті на Донбасі запоруку позитивного для Росії міжнародного політичного втягування Криму в орбіту впливу Росії. Йому конче потрібен чим довше конфлікт в Донбасі, чи де-інде в Україні. ПФ пропонує два найкращих шляха, як вийти з ситуації на дісний момент: - чи анулювати російську ініциативу в принципі як провокаційну; - чи вибачитись Україні перед представниками ЧХ, і сказати їм, що місія небезпечна для життя, перевірки грузу представниками ЧХ наразі достатньо і Україна відмовляється далі від їх послуг. А Росії запропонувати перевантажити вантаж в авто "ЛНР, ДНР" і нехай представники "ЛНР, ДНР" їдуть розподіляти благодійну допомогу на власний розсуд без ЧХ, росіян-водіїв і російських авто. Цей варіант апріорі максимально безпечно виконує забаганку Росії щодо надання "гуманітарної допомоги", але не дозволяє Росії досягнути таємної мети. Усі інші варіанти в тій чи інший мірі влаштовують Росію, відпрацьовані нею і несуть небезпеку для України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus