USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Ігор Муковоз пояснив, чому лишається у складі виконкому Луцькради

16 Травня 2018 09:40
У виконкомі повинно бути більше професійної роботи і менше політиканства, - відзначив член виконкому Ігор Муковоз, пояснивши, що щодо формування складу виконкому не використовують принцип квотування.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 16 травня.

Член виконкому Ігор Муковоз прокоментував закиди депутата міськради від «Самопомочі» Юлії Вусенко щодо того, що він повинен вийти зі складу виконкому. Він зазначив, що у 2014 році тогочасний міський голова Микола Романюк запропонував йому стати членом виконкому. Своєю чергою, він намагається виконувати свої обов’язки і з великою цікавістю переглянув останнє пленарне засідання сесії міськради. Ігор Муковоз нагадав депутатам, що виконком формується за поданням міського голови депутатським корпусом. Натомість такого терміну як квотування щодо складу виконкому не застосовують, адже квотування – це взагалі економічний термін і його не можна застосовувати щодо органів виконавчої влади у місті.

Він нагадав, що був звільнений з органів МВС у 2016 році і мав розмову з міським головою, плануючи написати заяву про вихід з виконкому. Після судового поновлення на посаді в МВС, він звільнився за власним бажанням, не чіпляючись за посаду. Якщо у когось з колег є претензії до його професійної роботи чи голосувань, він готовий почути конструктивну критику.

Він наголосив, що хотів би, аби у виконкомі було більше роботи та менше політиканства і кандидат юридичних наук Юлія Вусенко мала б нести відповідальність за свої слова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus