USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на футбольному турнірі змагалися вісім команд: хто переміг. Фото

16 Вересня 2023 20:53
В обласному центрі Волині відбувся футбольний турнір «Школярик 2023» на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». На майданчику гімназії № 19 за трофей змагалися вісім команд, у складі яких були спортсмени 2016 року народження та молодші.

Організували змагання Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та Федерація футболу міста Луцька.

Згідно з регламентом, команди поділили на дві групи. За результатами груп розігрували рейтингові місця. Так, сьоме місце здобув «Універсал», який мінімально обіграв «ДЮСШ-2». У грі за п’яту сходинку «Адреналін» розгромив «Юніор-Мідас» – 5:0.
Читати ще: Футбольний турнір Volyn Cup 2023 зібрав у Луцьку 12 команд: хто переміг. Фото

За бронзові медалі змагалися футболісти спортшколи Горохова та луцька «Амазонка» – єдина дівоча команда турніру. Попри старання останніх, перемогу з рахунком 2:0 вибороли гості обласного центру.
Читати ще: У Луцьку визначили чемпіона наймолодшої Літньої ліги Волині з мініфутболу. Фото

А у фіналі зійшлися місцеві «Любарт» та «Респект», подарувавши глядачам запекле протистояння. У стартові хвилини хлопці з «Респекту» тиснули на суперників, однак воротарю юних «князів» вдавалося нівелювати загрозу. Активність «біло-синіх» все ж конвертувалася в гол, який став єдиним у матчі. У підсумку чемпіонство святкував «Респект», а «Любарту» дісталися срібні медалі.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що підтримувати дітей вкрай важливо, адже вони мають стати гідним майбутнім нашої держави.

«Приємно спостерігати за ігровим процесом. Маленькі діти дуже щиро переживають кожну перемогу й щиро засмучуються невдачам. Важливо заохочувати дітей займатися спортом, дарувати їм позитивні емоції, мотивувати призами й подарунками. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» продовжить підтримувати дитячий спорт. Нам потрібна сильна і здорова нація», – наголосила Катерина Шкльода.
Як переконаний голова Асоціації футболу міста Луцька Василь Кохановський, діти показали чудовий рівень гри, а організація змагань пройшла вдало.

«Завжди приємно влаштовувати змагання для дітей. Діти – це завжди про щирі емоції, такі турніри їх згуртовують. Організація теж вдалася на належному рівні. Вважаю, що потрібно проводити змагання й серед інших вікових категорій. Спільно з Фондом «Тільки разом» ми й далі будемо дарувати футбольне свято для дітей», – зазначив Василь Кохановський.
Читати ще: Рівненський «Кардинал» став переможцем благодійного футзального кубка в Луцьку. Фото

По завершенню змагань жодна дитина не залишилася без нагород. Юні футболісти та футболістки отримали пам’ятні медалі, статуетки та кубки.

Кращим воротарем турніру визнали Дмитра Максимчука з «Респекта», кращою захисницею – «амазонку» Тетяну Бочарову. Бомбардирські перегони виграв Матвій Марчук (Любарт), а кращим гравцем змагань «Школярик 2023» став Дмитро Дорощук із Горохова.
Окремо організатори відзначили кращих гравців у складі кожної з команд. Ними стали Матвій Мочкош (ДЮСШ-2), Ілля Леух (Універсал), Костянтин Ляшук (Юніор-Мідас), Олександр Зелюлькін (Адреналін), Катерина Бортнік (Амазонка), Поліна Данилюк (ДЮСШ Горохів), Олександр Бондаренко (Любарт), Марк Суслик (Респект).

Завершили змагання спільним виконанням Державного Гімну України. По тому діти заходилися розраховувати солодощі.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus