USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Юних футболістів привітали гравці ФК «Волинь». ФОТО

29 Березня 2013 11:05
Перший дитячий турнір із міні-футболу «Весняний Кубок «Волині»-2013», організатором якої є ДЮСШ ФК «Волинь», завершився у Луцьку.

Захід тривав 27-28 березня у приміщенні спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті».

Зауважимо, що змагання відбувалися під егідою Асоціаціі міні-футболу Волині та за підтримки Благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці − Новий Луцьк».

Прес-аташе ФК «Волинь» Юрій Конкевич розповів, що від дітей, які займаються футболом, вимагають тільки одне – любити і грати у футбол, та подякував Благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці − Новий Луцьк» за допомогу та підтримку.

«Ми співпрацюємо з «Фондом Ігоря Палиці − Новий Луцьк». Завжди гарно й швидко знаходимо мову про якусь допомогу, оскільки я знаю не тільки в цьому турнірі Фонд брав участь, а й в інших різних проектах і школах футбольного клубу «Волинь», − зазначив Юрій Конкевич.

За першість та призові місця змагалися десять українських команд дитячих футбольних клубів та футбольних шкіл з чотирьох областей: «Денді» та «Адреналін» з Луцька, «ВІК» із Володимира-Волинського, рівненська «Зоря», хмельничани з «Нетішин», рівненський «Верес», команда «Олика» − Волинська область, «ДЮСШ−2» з Червонограду та домашня команда, яка на кубку грала двома командами: «Волинь» та «Волинь−2».









У Луцьку закінчився перший дитячий турнір з міні-футболу «Весняний Кубок «Волині»-2013». У комплексі «Адреналін Сіті»змагалися десять команд із чотирьох областей України.

III місце – ДЮФШ «Волинь»;
II місце – команда «Олика» з Волині;
I місце – «Зоря» з Рівненської області.

Команди Зорі, Олики та «Волинь» отримали кубки, медалі, грамоти, солодкі призи та сувеніри від ФК «Волинь» за зайняті призові місця.

Нагороди вручали хлопцям гравці основоного складу луцької «Волині» Євген Павлов, Леандро Мессіаса та Рамон Лопес.














Крім того, організатори турніру назвали «кращого голкіпером турніру», яким став Ілля Маслош з «Волині», «кращого захисника» - Віктор Люлька з «Волині», «кращого півзахисника» – Андрій Сич із «Зорі», «кращого нападника» – Максим Кіпруха з «Олики» та «кращого бомбардира», яким став Тарас Заводович із «Волині».

Нагадаємо, що турнір із футзалу відбувався 27-28 березня, де участь хлопці, не старші 10-ти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
miassol Показати IP 31 Березня 2013 10:28
фото блєск...! Позитив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus