USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Хильнула й сіла за кермо: у Луцьку вночі патрульні зупинили нетверезу 18-річну водійку

11 Травня 2023 14:47
Сьогодні близько другої ночі на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку інспектори зупинили автомобіль Volkswagen Golf через те, що він рухався зі спущеним колесом, та ще й під час дії комендантської години.

Про це повідомили в патрульній поліції області.

Коли керманичка вийшла з авто, охоронці порядку виявили в неї ознаки алкогольного сп’яніння. Дівчина погодилася пройти огляд за допомогою приладу Drager на місці події. Результат освідування становив 1,56 проміле, що перевищує максимально допустиму норму майже увосьмеро.

На водійку патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст. 121 (Порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу) КУпАП.

Юній громадянці поліцейські надали допомогу в заміні пробитого колеса, однак, звісно ж, відсторонили її від керування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus