USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Король Чарльз опублікував раніше невідоме фото Єлизавети ІІ у роковини її смерті

8 Вересня 2023 22:39
Король Чарльз III оприлюднив улюблену фотографію своєї матері Єлизавети II, аби відзначити перші роковини її смерті.

Про це повідомляє ВВС, передає Укрінформ.

«Відзначаючи перші роковини смерті Її Величності та мого престолу, ми з великою любов’ю згадуємо її довге життя, віддану службу та все, що вона значила для багатьох із нас», – заявив Чарльз.

Монарх також оприлюднив фото, де Єлизавета ІІ зображена на офіційному портреті у 1968 році у віці 42 років. Це фото було зроблене фотографом Сесілом Бітоном 16 жовтня 1968 року і ніколи раніше не публікувалося.
Єлизавета II померла у віці 96 років у замку Балморал 8 вересня минулого року. Це сталося всього через кілька місяців після її платинового ювілею – 70 років на троні. Її наступником на троні став син – Чарльз ІІІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus