USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

Спецслужби радять Ксенії Собчак виїхати з Росії. ОНОВЛЕНО

16 Березня 2015 10:51
Журналістка російського телеканалу «Дождь» Ксенія Собчак з міркувань особистої безпеки вирішила на деякий час виїхати з Росії. Про намір залишити Росію Собчак розповіла 13 березня, - повідомляє "Комерсант".

Тоді, під час вечері в честь виходу нового номера журналу L`Officiel - першого під її керівництвом, - журналістка сказала, що "завтра ж" виїде з країни. Пані Собчак вирішила покинути на деякий час Росію, оскільки її ім'я фігурує у так званих розстрільних списках, про які повідомляли ЗМІ після вбивства Бориса Нємцова.

"Скасувати прем'єру вистави "Одруження" в Театрі націй я не могла, як і цю вечерю, але завтра ж покину Росію на деякий час", — зізналась Собчак.

Друзі журналістки пояснили, що Собчак їде не через свою вразливість, а "за рекомендацією спецслужб".

На захід з нагоди презентації журналу Собчак прийшла в супроводі свого чоловіка Максима Віторгана та з двома охоронцями.

Сьогодні Ксенія Собчак повідомила, що інформація про її виїзд із Росії – перебільшення.

Про це вона написала у Твітері.

«Офіційно: друзі трохи перебільшили про імміграцію, вечеря L'officiel справді була душевною та з гарним вином:)», - повідомила Собчак.






Нагадаємо, Ксенія Собчак в ефірі програми «Список Норкіна» на пропагандистському телеканалі НТВ заявила про те, що на Донбасі воюють військові російської армії. Заява Собчак спричинила справжню істерику в студії. ВІДЕО. Журналістці після того не дали сказати ні слова, почали ображати, а жінка, назвавшись матір’ю з Донецька, кричала, що «на Донбасі воюють американці й поляки».

Згодом російський опозиціонер Борис Нємцов викрив, що на Собчак накинулася відома аферистка Марія Ціпко з Одеси, а не мати з донецька. ВІДЕО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 10:58
а нам від того не жарко і не холодно !!
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 10:58
Владимир Путин и Арсений Павлов(Моторола) почтили минутой молчания скоропостижно скончавшиеся мозги украинцев и Ксении Собчак.
E.O.S. до Анонім Показати IP 16 Березня 2015 11:22
Москаль **баний!(отображается как удаленный)
хозяин автомойки до Анонім Показати IP 16 Березня 2015 11:25
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 17 Березня 2015 10:34
ты дебилоид шизофреника путина, котрого скоро грохнут, как масового убийцу народов
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 11:30
Ксюшадь - ТП, не знает, что выезд из страны-это не иммиграция, а эмиграция. Что ещё раз подтверждает полное отсутствие у поциэнтки головного мозга.
радован Показати IP 16 Березня 2015 11:45
ксения, канеш, лошадь породистая. еще не загнанная.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus