USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Латвійського пенсіонера, який віз через «Ягодин» кокаїн, оштрафували на 51 тис. грн

5 Серпня 2023 20:52
Латвійського пенсіонера оштрафували на 51 тисячу гривень за намагання провезти наркотичні речовини через пункт пропуску «Ягодин».

Відповідний вирок ухвалив Любомльський районний суд.

З матеріалів справи відомо, що латвієць Даніїл П. придбав наркотичні речовини, які містили у своєму складі 1,7129 г кокаїну та 2,1988 г амфетаміну. Наркотики він поклав у дорожню валізу, яку розмістив у багажному відділенні рейсового автобуса «Тернопіль-Варшава» на автостанції у Тернополі.

Однак 3 липня під час проходження прикордонно-митного контролю на території МАПП «Ягодин» наркотичні речовини були знайдені та вилучені працівниками поліції.

Дії іноземця кваліфікували за ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів та психотропних речовин без мети збуту, у великих розмірах). У суд обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим та прокурором про визнання винуватості.

Представники Феміди оштрафували Даніїла П. на 51 тисячу гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus