USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Маневицька громада попрощалася з нацгвардійцем Юрієм Ковальчуком

8 Квітня 2024 17:04
Сьогодні, 8 квітня, у селі Колодії Камінь-Каширського району провели до місця вічного спочинку щирого патріота рідної землі, 45-річного військовослужбовця Юрія Ковальчука.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

Юрій Степанович клопотався домашнім господарством, їздив на сезонні будівельні роботи, мріяв збудувати просторий дім для сім’ї. У листопаді минулого року без вагань став на захист Вітчизни. Службу проходив у 14-й бригаді оперативного призначення імені Івана Богуна Національної гвардії України.
Нещодавно після лікування прийшов у довгоочікувану відпустку, однак війна підірвала його здоров'я і 5 квітня серце воїна зупинилося. Без батька залишилося двоє неповнолітніх дітей: донька Анна та син Вадим. У скорботі мама Прасков'я Степанівна, дружина Тамара Василівна, родина, друзі.
Аби гідно вшанувати українського бійця, зійшлися небайдужі жителі громади, представники влади, військові, побратими-нацгвардійці. Панахиду за померлим військовослужбовцем відслужили у Свято-Миколаївському храмі.
Під звуки Державного Гімну України на честь і незабутню пам’ять про славного захисника на кладовищі пролунали останні постріли військової варти.
«Скорбота і сум завмерли в повітрі. Важко знайти слова розради, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини. Нехай Всевишній допоможе рідним та близьким пережити важкий біль втрати», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus