USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Медики з Волині допомагають колегам у Херсонській, Миколаївській та Запорізькій областях

14 Вересня 2023 14:28
Із липня цього року волинські лікарі підсилюють медичні заклади на деокупованих та прифронтових територіях України. Вони допомагають рятувати життя та здоров’я жителів Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей.

Про це повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

За його словами, троє медичних працівників уже повернулися на Волинь. Двоє перебувають у відрядженні, а ще двоє поїдуть допомагати колегам 1 жовтня. Кожен перебуває на прифронтових територіях близько місяця.

«Вдячний лікарям, які відгукнулися та допомагають своїм колегам у порятунку життів українців. Таким чином ми ще раз доводимо, що завдяки згуртованості та небайдужості – переможемо», – йдеться у повідомленні.
Загалом до допомоги долучилися семеро спеціалістів з КП «Володимирське територіальне медичне об'єднання», КНП «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради, КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», КП «Володимирський центр первинної медичної допомоги», КП «Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади» та КП «Маневицький центр первинної медико-санітарної допомоги».

Варто зазначити, що Волинь одна з областей, медичні працівники яких, беруть участь у проєкті «Відрядження для підсилення Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей» за підтримки МОЗ України та ВООЗ в Україні.

Нагадаємо, 10 листопада минулого року двоє лікарів, фельдшер та водій з Волині поїхали добровольцями на деокуповані території Херсонщини. Також ми повідомляли, що в січні цього року водій, двоє фельдшерів та лікар з волинського центру екстреної меддопомоги і медицини катастроф відправились працювати на деокуповані території Херсонщини – у селище Велика Олександрівка, Великоолександрівської селищної громади Бериславського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus