USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

М’які ліжка – для затишку і комфорту*

10 Грудня 2022 16:06
Спеціальні модулі для сну сучасна меблева індустрія пропонує на будь-який смак. Навіщо таке різноманіття? По-перше, моделі відрізняються габаритами та формами. По-друге, дуже різноманітні у виробів дизайнерські концепції, вражає багатство кольорової гами і текстури матеріалів. До речі, про матеріали. Меблярі пропонують вироби не тільки в концепції total wood, але і «м’які» версії.

Саме м’які ліжка, якщо мова йде про оформлення приміщень для сну і відпочинку користуються попитом, бо здатні не тільки забезпечити комфортні умови для релаксу, але и створюють в кімнаті неймовірну атмосферу затишку. Експерти МебельОк допоможуть вам підібрати оптимальний варіант, який впишеться в конкретну локацію по всім параметрам.

Стримана лаконічність чи помпезна розкіш

Якщо вам до вподоби лаконічні моделі в стилі мінімалізму – придбати такий модуль не проблема. Головне визначитися з розмірами. Габарити залежать від того це ліжко для однієї людини чи двох. Тобто м’яке ліжко буває як стандартне – двоспальне, яке, як правило, встановлюють в центрі кімнати, так і односпальне, та ще й кутове.

Якщо говорити про конструкцію, то м’які ліжка бувають як на ніжках (металевих чи дерев'яних), так і стаціонарні, тобто на каркасах. Тому перед тим як визначитися з покупкою, варто не тільки оцінити його дизайн, але і звернути увагу на технічний опис. Саме тут ви дізнаєтеся в якому стилі виготовлений модуль, з яких матеріалів, та які особливості його конструкції. Але сучасний споживач дуже вимогливий і хоче, щоб м’яке ліжко було:

- красивим;

- зручним;

- функціональним;

- доступним по ціні.

Для поціновувачів розкоші доступні моделі помпезні, з високими спинками, декоровані унікальними деталями, як то каретною стяжкою, камінцями, додатковими елементами, завдяки яким вирізняються в плані дизайну. Головне, щоб кожна модель, незалежно від того в якому сегменті вона представлена, була виконана згідно стандартів сучасної меблевої індустрії, а для виготовлення всіх моделей використовуються тільки безпечні матеріали.
Міцний каркас гарантує довготривалу експлуатацію, а наявність унікальних комплектуючих розширює функціонал кожної моделі, дозволяючи при необхідності використовувати м’які ліжка і для зберігання різних речей, зокрема постільної білизни, іграшок тощо. На сайті МебельОк доступні варіанти в різних кольорах, текстурах і цінах. А це значить, що кожен має всі шанси зробити вдалу покупку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus