USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Молотком в обличчя: волинянин у дворі будинку побив сусіда

13 Листопада 2021 23:22
Судили волинянина, який у дворі будинку побив сусіда, нанісши йому удар молотком в обличчя. Також злочинець регулярно знущався зі свого рідного брата та здійснив крадіжку на АЗС у Ковелі.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Як зазначено у вироку, 1 липня минулого року раніше судимий уродженець Ковеля, будучи п’яним, вдарив свого 36-річного сусіда молотком в обличчя у дворі будинку. В результаті удару потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку.

Окрім того, волинянин регулярно знущався зі свого рідного брата, ображаючи його нецензурними словами та погрожуючи фізичною розправою.

Також у січні цього року рецидивіст здійснив грабіж, обікравши тягач на АЗС «UPG» у Ковелі, з якого витягнув планшет, мобільний телефон, а також документи громадянина Польщі. Відзначимо, що під час злочину його помітили свідки, але він зумів втекти.

У суді обвинувачений не визнав вину по жодному з епізодів, проте суд, дослідивши докази, а також вислухавши свідків та потерпілих, дійшов зовсім протилежного висновку.

В підсумку рецидивісту призначили покарання у виді п’яти років позбавлення волі, приєднавши шість місяців невідбутого покарання за іншим вироком.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus