USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Мріяв про час, коли зможе жити мирним життям: на Донеччині загинув лучанин Володимир Нерода

18 Жовтня 2022 10:58
На Донеччині загинув захисник з Волині Володимир Нерода, який 13 жовтня отримав поранення несумісне із життям.

Про це повідомляють у Волинській ОВА.

«Безжалісна війна забрала життя відважного захисника України, учасника АТО, уродженця села Мощаниця, жителя міста Луцька Володимира Негоди 1997 року народження», – йдеться в повідомленні.

Волонтерка Наталія Ариванюк згадує загиблого, як дуже чуйну та світлу людину.

«Вовчик... ти завжди будеш у моєму серці. Дуже світла дитина. Не почую я більше «пані Наталочка, як ваші справи..» тільки ти так мене називав.

Спочивай друже. Серце крається, всі його любили, всі волонтери не волонтери, світла дитина, дуже боляче», – йдеться у дописі.

Як пише Тетяна Климчук у мережі: «Володя рвався на фронт, рвався у бій. Турбувався про свій підрозділ. Був вдячним і щирим. Хай твоя душа спочиває в мирі. Вона цього заслужила. І твоє прохання для підрозділу буде виконане. Газові балончики вже їдуть. Згодом знайдемо й усе інше».

Згадує з теплом загиблого побратима і депутат міської ради Євген Ткачук: «Не вистачає жодних слів, щоб висловити біль і смуток через загибель наших хлопців на війні. Особливо боляче втрачати того, кого добре знав, із ким разом ми служили з перших днів великої війни, виїжджали на бойові чергування упродовж п’яти місяців.

Володимир Валентинович Нерода, народився 1 січня 1997 року – воїн, волинянин, який віддав своє життя за Україну. З початку широкомасштабної російської агресії входив до складу моєї мобільної групи по охороні важливих державних об’єктів.

Завжди пам’ятатиму і згадуватиму його, побратима і бойового друга. Надійний, порядний і чесний. Готовий допомогти, підтримати, підставити дружнє плече. Називав мене дядя Женя... Воїн, який пішов захищати країну ще в 2014 році. Мріяв про час, коли зможе жити мирним життям, будував плани на майбутнє, яким, на жаль, не судилося здійснитись...

Молодий чоловік, якому ще жити й жити, справжній захисник, щира і добра людина – життя Героя обірвалося під час виконання бойового завдання, внаслідок отриманих травм несумісних з життям.

Щирі співчуття рідним і близьким полеглого захисника...

Схилімо голови в пошані до бійця, який віддав самого себе за свою землю, за всіх українців.

Вічна пам’ять...»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 18 Жовтня 2022 13:22
Наш біль не описати словами..........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus