USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Ми оприлюднимо весь бруд»: хакери Anonimous пригрозили Путіну і вимагають його відставки

26 Лютого 2022 16:42
Хакерська група Anonimous напряму звернулася до президента Володимира Путіна з вимогою припинити війну в Україні та скласти повноваження. Своєю чергою, хакери пообіцяли злити в мережу всі секретні дані очільника Кремля та його прибічників.

«Вітаємо вас, президенте Росії. Ми чекали, коли ви відповісте на наш останній запит, але ви відтягуєте цей момент. Нам уривається терпець. Схоже, ви вирішили ігнорувати нас. Тому ми спеціально для вас хочемо провести чергову акцію.

Ви пам’ятаєте, як ми у 2018 році зламали сайт Роскомнагляду? Пам’ятаєте, як програли Афганістану?

Тепер група Anonimous злила дані сайту Міноборони Росії. Ця база містила адреси електронних скриньок і паролі. Тепер вся інформація – у відкритому доступі у Twitter.

Читати ще: Хакери Anonymous зламали базу даних Міноборони Росії

Ми поклали сайти Федеральної антимонопольної служби, Кремля, Russia Today і багато інших, пов’язаних із російським урядом. Це співпадіння? Anonimous так не вважає.

Ми плануємо показати те, що ви роками приховували. Сила Anonimous вдарить по вас і ваших корумпованих прихвостнях. Коли ми оприлюднимо бруд, який ви намагаєтеся приховати від суспільства, якому брешете? Це лише питання часу. Ми не залишимо в шафі жодного скелета.

Ми вимагаємо, аби ви відновили права українського народу та пішли у відставку. Ви не змогли захистити найбільш нужденну категорію населення. Ви не виконали свій громадянський і моральний обов’язок як держслужбовець. Через свою брехню ви підвели тих, ким збиралися керувати», – ідеться у зверненні хакерів.
Вони закликали всіх прибічників Anonimous «закрити рот Володимиру Путіну його брудними грішми»: «Шукайте і копайте, аби нічого не залишилося».

Насамкінець хакери зазначили, що ніколи не пробачать президенту РФ людських жертв.

Нагадаємо, група хакерів Anonymous оголосила кібервійну Росії в день початку нападу на Україну. Хакери зламали базу даних Міноборони РФ.

Читати ще: Українські програмісти влаштовують DDoS-атаки на російські сайти. Як приєднатись?

Відзначимо, що в мережі також поширюють відео, на якому видно, що на всіх російських каналах у РФ лунають українські пісні.

Як повідомили в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України, низка російських сайтів не працює: Роскомнагляд, сайт президента РФ (Кремль), сайт уряду, сайт Держдуми, сайт Ради Федерації, Держпослуги та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 26 Лютого 2022 17:47
Так тримати разом ми сила!
Фанат Показати IP 26 Лютого 2022 18:58
Anonymous ви ГЕРОЇ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus