USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На благодійному аукціоні в Луцьку для волинських прикордонників зібрали майже 10 млн грн

20 Січня 2024 21:12
Захід за підтримки Волинської ОВА та облради організували, аби зібрати кошти на укріплення державного кордону в межах Волині й закупівлю необхідного майна для прикордонників, які виконують завдання у зоні бойових дій.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

На аукціон представили близько 30 лотів. Серед них – військові трофеї та футбольні лоти, що їх передали зірки українського і світового футболу. За деякі експонати розгорілися справжні баталії.

1 мільйон 100 тисяч гривень вдалося виручити за ігрову футболку Андрія Шевченка з його підписом. Повсякденна форма першого командира Луцького прикордонного загону, ветерана Державної прикордонної служби України, генерал-лейтенанта у відставці Аркадія Яворського пішла з молотка за 900 тисяч.
Крім того, за лот-футболку з автографами гравців збірної Польщі, яку для аукціону передав голова Волинської облради Григорій Недопад, виручили 450 тисяч. Ці кошти підуть на оздоровлення дітей загиблих прикордонників Волині.
Читати ще: Волинські прикордонники отримали черговий транш допомоги від благодійників

Начальник прикордонного загону подякував організаторам: колективу Волинської ТПП, благодійному фонду «Волинь - 2014», ГО «Агенція міжнародної співпраці» та усім присутнім за те, що завітали на захід і долучилися до доброї справи. Також вручив нагороди керівникам місцевої влади, підприємств і організацій області, які сприяють посиленню бойової готовності прикордонних підрозділів й допомагають в укріпленні державного кордону.
Наразі зібрали близько 10 мільйонів гривень. Кошти буде зараховано на окремий рахунок БФ «Волинь-2014» і використано для закупівлі спецтехніки та іншого майна для прикордонників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus