USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.85

На Донбасі від підриву на міні загинув військовий

3 Квітня 2021 18:55
Сьогодні на Донбасі неподалік Шумів унаслідок підриву на невідомому мінно-вибуховому пристрої загинув український військовий.

Про це повідомляє ОТУ Північ, пише Новое время.

«Неподалік населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, відбувся підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої, внаслідок якого отримав бойове травмування несумісне з життям військовослужбовець Об’єднаних сил», – ідеться в повідомленні.

Там додали, що зараз на місці події працюють посадові особи військової частини та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗСУ.

Упродовж минулої доби бойовики на Донбасі 21 раз порушили режим припинення вогню. Поранення отримали двоє українських військових та одна цивільна особа. Контрольовані РФ сили в ОРДЛО продовжують порушувати режим припинення вогню. З початку 2021 року ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил суттєво погіршилася. Після відносного затишшя на Донбасі знову активізувалися російські найманці і снайпери.
Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак 30 березня під час виступу в Раді сказав, що Росія стягує до кордону з Україною військові сили і засоби. Зараз уздовж держкордону України розміщені 28 батальйонних тактичних груп збройних сил РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 3 Квітня 2021 19:08
То робіть якісь карти мінних полів. Самі понаставляли, і самі підриваються.
Грот Показати IP 4 Квітня 2021 09:29
Ймовірно п’яний був, більшість загиблих там через п'янство
Активіст Показати IP 4 Квітня 2021 09:47
Не купили карти при ротації, от і проблеми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus