USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На яких місцевих дорогах Волині планують завершити ремонт цьогоріч. Перелік

1 Липня 2021 19:50
Волинь отримала додатково на ремонт доріг майже 110 мільйонів гривень. Цього року планують завершити розпочаті роботи і готуються сформувати новий перелік доріг, які будуть ремонтуватися в області.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії обласної ради.

Як повідомив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, ще у квітні бюджету області надійшло 109, 951 мільйона гривень. А у червні Державне агентство автомобільних доріг погодило запропоновані зміни до переліку об’єктів,які будуть фінансуватися цього року за рахунок субвенції на будівництво, ремонт та утримання доріг.

З його слів, з цих коштів 95,101 мільйона спрямують на департамент інфраструктури, а 14 мільйонів – місцевим бюджетам на капремонт доріг комунальної власності. Нижче в галереї – повний перелік об’єктів, які мають цього року завершити, відповідно до розпорядження голови ОДА.
Doc2 from volynnews
Директор департаменту інфраструктури Віктор Довгополюк пояснив, що в переліку – перехідні об’єкти, ремонт на яких розпочався ще минулого року. Згаданих коштів має вистачити на завершення запланованих робіт. По тому будуть готувати новий перелік доріг, які треба ремонтувати.

«Ми сформували перелік з перехідних об’єктів, які є в роботі на сьогоднішній день. Ми розподілили всі кошти, щоб всі об’єкти здати в експлуатацію і потім сформувати новий перелік, відповідно до домовленостей з головами всіх фракцій. Всі об’єкти маємо закрити і здати в експлуатацію», – запевнив він.

Віктор Довгополюк також зазначив, що, можливо, після проведення додаткових тендерів, частину коштів вдасться зекономити. Загалом, згідно з переліком, на усі згадані об’єкти мають витратити 712,75 мільйона гривень.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 1 Липня 2021 21:24
Перекопайте дорогу перед прохідною цукрового заводу, щоб по місту не смерділо. Знов нагадили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus