USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині Peugeot вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся із ЗАЗ

8 Січня 2023 14:57
На Волині зіткнулися автівки. Обидва легковики – зі значними механічними пошкодженнями.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Вчора ввечері патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду. Прибувши на місце події, поліцейські виявили дві автівки зі значними механічними пошкодженнями.

Інспектори з’ясували, що водій на Peugeot не дотримався безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку та виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього керманич здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ, що рухався в зустрічному напрямку.
На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав. Водії пройшли тест на стан сп’яніння. Прилад Drager показав, що вони обидва тверезі.

На кермувальника Peugeot патрульні склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. На водія ЗАЗ також винесли постанову за ч. 2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus