USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На Волині державі повернули 18 га земель оборони вартістю понад 41 млн грн

19 Квітня 2023 12:12
Господарський суд Волинської області задовольнив позов Ковельської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної військової адміністрації до Управління Держгеокадастру області, Ковельської РДА, Рівненської сільської ради Ковельського району про повернення державі земельної ділянки площею 18 га й вартістю понад 41 млн грн, яка належить до земель оборони і є прикордонною смугою уздовж українсько-польського кордону.

Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

Суд погодився з доводами прокурорів про незаконність рішень органів влади про проведення інвентаризації земельної ділянки, розташованої між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень як земель сільськогосподарського призначення, що обумовило подальше її вибуття із державної власності.

Читати ще: На Волині вимагають повернути у держвласність землі оборони вартістю 140 млн

За втручання прокуратури суд скасував також державну реєстрацію земельної ділянки, що належить до земель оборони, та повернув її державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus