USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На Волині - конкурс на новорічний настрій міста

2 Грудня 2014 09:53
Жителів Володимира-Волинського влада закликає прикрасити під’їзди, двори будинків та прилеглу територію і тим самим долучитися до вже восьмого новорічного огляду-конкурсу «Новорічний настрій мого міста».

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно оформити у новорічному та різдвяному стилях магазини, ресторани та інші об’єкти.

Цьогоріч Володимир-Волинська міська рада вперше запрошує і жителів міста прикрасити свої будівлі, під’їзди, двори будинків та прилеглу територію і тим самим додати святкового настрою княжому місту.

«Сьогодні Україна переживає складні часи. І кожен з нас особливо потребує почуття миру, надії та затишку. Свято Нового року та Різдва по особливому сприймається з вірою у зміни на краще. Урочисто прикрашене місто додає святкового настрою та віри, що у нашій державі дійсно відбудуться зміни», - кажуть у міській раді.

Згідно з умовами проведення огляду-конкурсу визначено п’ять номінацій: «Настрій дарований серцем», «З любов’ю до України», «Карнавал прикрас», «Зимова феєрія мого під’їзду», «Глядацькі симпатії».

Визначатимуть учасників за такими критеріями:

- застосування світлової ілюмінації, оригінальність та новизна, тематичний творчий підхід в оформленні об’єкта з новорічною і різдвяною тематикою;

- святкове оформлення прилеглої території, авангардність та інші креативні ідеї;

- наявність прикрас виготовлених власноруч;

- новорічне привітання місту (слоган);

- санітарно-технічний стан об’єкта, наявність гумового чи дерев’яного покриття для зручності.

Вітаються також патріотичні композиції.

Оглядатимуть прикрашені будівлі з 19 грудня 2014 року, а переможців конкурсу оголосять 14 січня 2015 року. Окрім статусу переможців, за перші місця у номінаціях нагородять грошовою винагородою у 500 гривень, за зайняте ІІ і ІІІ - заохочувальними призами.

Охочих взяти участь у конкурсі та поборотись за перемогу у номінації «Зимова феєрія мого під’їзду» просять подати заявки на участь у каб. 4,5 управління економіки Володимир-Волинського міськвиконкому, або за телефоном 3-57-09, 3-84-30.

Перемогу у номінації «Глядацькі симпатії» будуть визначати жителі міста самі, віддаючи свій голос за учасника «Вконтакті» на Інтернет-сторінці групи «Типовий Володимир».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патріот Показати IP 2 Грудня 2014 10:41
влада закликає прикрасити під’їзди....Ганьба такій владі!!! Вам не соромно, в країні війна, гинуть люди, а вам свята хочеться, то поїдьте в зону АТО,....поясніть хлопцям, які воюють, чому у вас такий святковий настрій, поясніть людям, які сидять без світла,тепла....як ви чекаєте свята, спитайте батьків, які втрачають своїх дітей, чому їм не до свята???? Отакі ми, українці-хохли....святкуємо на крові наших співвітчизників....ВІДПРАВИТИ горе-владу на передову....
факт Показати IP 2 Грудня 2014 10:47
Святковий настрій у володимирчан буде коли ця влада разом зі своїми холопами -відморозками, корупціонерами, "земляками", блюдолизами, гапонами, заср....цями, піде у небуття.Це буде другий день народження міста. Надія не вмирає!!!
З княжого Показати IP 2 Грудня 2014 11:20
Петя вже геть з глузду зїхав. То він так орден від Пороха відмічає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus