USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині мотоцикліста, який не отримував прав, вчетверте спіймали п’яним за кермом

20 Серпня 2023 14:51
Покарання у виді 15 днів арешту отримав мотоцикліст, якого вчетверте протягом року спіймали п’яним за кермом. До всього, чоловік керував незареєстрованим мотоциклом.

Про це йдеться у постанові Ківерцівського районного суду.

З матеріалів справи відомо, що Олександр Ш. у 2023 році тричі притягався до адміністративної відповідальності за статтею 130 КУпАП. Однак 1 липня у селищі Цумань він знову керував незареєстрованим мотоциклом Вайпер-125 у стані алкогольного сп’яніння. Проходити огляд чоловік відмовився.

Читати ще: На Волині п’яний неповнолітній катався на незареєстрованому мотоциклі, не маючи прав: його попередили

До слова, правопорушник не отримував водійського посвідчення, тож він взагалі не має права керувати транспортними засобами. Таким чином Олександр Ш. вчинив правопорушення, що передбачені ч. 5 ст. 126 та ч. 3 ст. 130 КУпАП.

Докази підтвердили його мотоцикліста. Тому суд наклав на Олександра Ш. адміністративне стягнення у виді арешту на п'ятнадцять діб.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Атошнік Показати IP 20 Серпня 2023 15:32
Ну ладно без прав десь там по селі іздить. Но чого пяний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus