USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.85 10.00

На Волині поліція затримала 4 бурштинокопачів

13 Січня 2016 20:50
Працівники Маневицького відділу поліції сьогодні, 13 січня, близько 7 години ранку затримали чотирьох волинянин, які займалися незаконним видобутком бурштину. З місця події вилучили мотопомпу, пожежні рукави, автомобіль та бурштин. Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

«Під час відпрацювання Маневицького району, на хуторі Лоше, поліцейські виявили факт незаконного видобутку корисних копалин. Троє мешканців Любешівського та один Маневицького районів за допомогою мотопомпи видобували бурштин-сирець», – повідомив начальник Маневицького відділу поліції ГУНП у Волинській області Анатолій Близнюк.

З місця події вилучили мотопомпу, пожежні рукави, два камінці бурштин-сирцю, автомобіль «Мерседес».

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією частина 2 статті 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus