USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

На Волині понад 40 шкіл перевели на дистанційне навчання через високий рівень захворюваності

9 Лютого 2024 10:57
Станом на 9 лютого 2024 року 42 школи на Волині переведені на дистанційне навчання через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ серед учнів та вчителів. Це вдвічі більше навчальних закладів, ніж було минулого тижня.

Як розповіли Суспільному в обласному Центрі контролю та профілактики хвороб, найбільше шкіл переведена на дистанційне навчання у Ковельському та Камінь-Каширському районах.

У Ковельському районі дистанційно працює 21 навчальний заклад в Ковельській, Любомльській, Шацькій, Турійській та інших громадах. Також було призупинено роботу дитсадка у Забродівській громаді.

Читати ще: Скільки на Волині за січень зафіксували випадків субваріанту COVID-19 Дженні

У Камінь-Каширському районі через захворюваність змінили режим роботи 13 навчальних закладів в Маневицькій, Любешівській ТГ. Зачинити довелося п’ять закладів дошкільної освіти в Сошичненській громаді.

На дистанційне навчання також перевели шість закладів загальної середньої освіти та два заклади дошкільної освіти у Луцькому районі (Луцька, Ківерцівська, Рожищенська, Підгайцівська та інших громадах), також дистанційно навчаються окремі класи двох шкіл обласного центру

У Володимирському районі наразі призупинили очне навчання два навчальні заклади та один дитсадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 13 Лютого 2024 12:46
І знову ці карантини. Наші діти хоч чогось навчаться за період війни? Мені здається, що ні. На мою думку, в рази краще зараз переїхати на навчання в Польщу. Для цього лише потрібно знати польську мову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus