USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині визначили кращих юних географів країни, серед тріумфаторів – троє волинян

4 Квітня 2024 20:42
На Волині завершилася всеукраїнська олімпіада з географії. Майже 150 учнів з усієї України упродовж 4 днів змагались в інтелектуальних естафетах.

В урочистій церемонії нагородження переможців та лауреатів фінального етапу взяв участь голова обласної ради Григорій Недопад, повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

Голова обласної ради у своєму вітальному слові висловив вдячність учасникам олімпіади та їх наставникам, а також поважним науковцям – членам журі, які у цей складний час знайшли можливість прибути на Волинь. «Для мене особлива приємність, що кращі із кращих учнів мірялися своїми знаннями саме з географії, адже свого часу я закінчив географічний факультет ВНУ ім. Лесі Українки з відзнакою. Переконаний, що ви не помилились у виборі, адже географія є дуже цікавою та всеосяжною наукою. Тож не зупиняйтесь на досягнутому, а продовжуйте здобувати нові знання, відкривати світ, досліджувати незвідане. Географія неодмінно дасть вам таку можливість», – підкреслив Григорій Недопад.
Серед тріумфаторів фінального етапу Всеукраїнської олімпіади з географії троє волинян: учень 8 класу Нововолинського ліцею № 1 Владислав Бишук, учень 10 класу Волинського наукового ліцею Назар Вацик та учень 9 класу обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні Дмитро Бугайчук.

Читати ще: Двоє волинян вибороли перші місця на Всеукраїнській олімпіаді з правознавства

Також серед переможців: учень 8 класу Тернопільської загальноосвітньої школи № 18 Максим Побер, учень 8 класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи № 24 Ілля Петровський, учениця 9 класу Білоцерківського ліцею-гімназії № 17 Анна Чорна, учень 9 класу ліцею «Наукова зміна» м. Київ Данило Бодня, учениця 10 класу Тетіївського ліцею № 2 Київської області Єлизавета Штифурак, учениця 10 класу Миргородського ліцею імені Т. Г. Шевченка Дар’я Нечепаєва, учениця 11 класу Ужгородського ліцею «Лідер» Вікторія Слепко та учень 11 класу Чернівецького ліцею № 22 імені Антона Кохановського Марко Тимчук.
Переможців, призерів та учасників олімпіади нагороджено дипломами і цінними подарунками від Національного центру «Мала академія наук України». Понад три десятки учасників олімпіади, які приїхали на Волинь із прифронтових регіонів, додатково отримали пам’ятні подарунки від благодійників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus