USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині з монастиря викрали скриньку із пожертвами для АТО

29 Квітня 2015 14:22
В Успенському Низкиницькому монастирі на Іваничівщині викрали скриньку із пожертвами для воїнів АТО.

Трапилась подія у селі Низкиничі на минулих вихідних 25-26 квітня, цей факт підтвердив начальник дільничних інспекторів Іваничівської міліції Вадим Мельничук.

Про це повідомляє «БУГ».

Скриньку розмістили активісти ГО “Волинські патріоти”, в ній знаходилось декілька тисяч гривень. Зловмисника затримали, ним виявився житель Нововолинська Генадій К., який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Молодик бував у храмі, де йому давали можливість підзаробити, садячи картоплю. Прихожанином він не був, але гроші заробити приходив. Також стало відомо, що злодій причетний до крадіжок у торгових закладах міста та до викрадення картини із церковної лавки. Крім того, молодик має проблему наркозалежності, що і могло підштовхнути на злочин.

Викравши скриньку, злодій заховав її в кульок, який перед цим попросив у священників. Вийнявши гроші, він викинув контейнер на території храму. Зловмисник стверджував, що у скриньці було 700 гривень, за які він придбав одяг та годинник. Однак, волонтери наголошують, що сума була значно більшою.

Незважаючи на такий ганебний вчинок, волонтери продовжуватимуть збирати допомогу для бійців АТО в Успенському Низкиницькому монастирі, тому скринька для пожертв незабаром знову буде стояти у храмі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 29 Квітня 2015 14:22
На усе воля Божа!
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 15:11
Думка про відрубування рук злодію ображає чиїсь релігійні почуття?
volynnews до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 15:25
Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не заради розповсюдження закликів до насилля
Анатоль_ до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 15:26
То дикунство, християнину треба вміти прощати, сину.
Інна Показати IP 30 Квітня 2015 01:39
На ГПЗ теж вкрали в аптеці скриньку чоловік з жінкою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus