USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині за 106 млн реконструюють дорогу біля кордону

30 Квітня 2021 08:00
До кінця року має закінчитися реконструкція автомобільної дороги державного значення Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ.

Відкриті торги для пошуку підрядника на платформі Prozorro оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 квітня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість робіт становить 106 360 437 грн. Ідеться про реконструкцію дороги на ділянці 153-158,573 км (орієнтовно від під’їзду до міста Дольськ у напрямку українсько-білоруського кордону).

Роботи включатимуть нарізування швів, розбирання асфальтобетонного покриття, демонтаж дорожніх знаків, видалення чагарників, розробку ґрунту, планування узбіч, засів трав, влаштування водоскидів, укріплення русла, посилення наявного дорожнього одягу, розлив бітумної емульсії, влаштування острівців безпеки, облаштування з’їздів і тротуарів, встановлення нових дорожніх знаків, напрямних стовпчиків і бар’єрного огородження, нанесення пластикової горизонтальної дорожньої розмітки, влаштування зовнішнього освітлення на 44 опорах із металевих труб тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт та обладнання, зокрема автогрейдерів, автогідропідіймача, бортових автомобілів, навантажувачів, асфальтоукладальників, бульдозерів, екскаваторів, дорожніх котків та ін.

Нагадаємо, раніше Служба автомобільних доріг області оголосила тендер на капітальний ремонт дороги Р-14 на ділянці 13,05-16,22 км (від села Дачне в напрямку міста Ківерці).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ого Показати IP 30 Квітня 2021 16:46
Нехай ще туалет в Устилузі на кордоні людський зроблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus