USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині зафіксували другий випадок захворювання на ботулізм

5 Липня 2017 10:36
В області зареєстровано другий випадок захворювання на ботулізм.

Потерпілий, 1977 року народження, житель одного із сіл Ратнівського району, повідомили у Волинському обласному лабораторному центрі МОЗ України.

Захворювання пов’язує із вживанням риби копченої, котру придбав у місцевому магазині. Хворий госпіталізований в обласну інфекційну лікарню із скаргами на порушення зору, важкість ковтання, закреп. На сьогодні стан потерпілого середньої важкості, лікування продовжується. Фахівцями лабораторного центру МОЗ України проводиться епідеміологічне розслідування даного захворювання, встановлюються фактори і шляхи передачі.

Раніше цього року ботулізм був зафіксований у Камінь-Каширському районі, де люди вживали м'ясну консерву домашнього приготування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
!!! Показати IP 5 Липня 2017 18:04
Для чого ви їсте всяку непотріб ? А потім хтось вам винуватий, Україна, Порошенко, санстанція ...
Лучанин Показати IP 5 Липня 2017 22:53
Знову ні про що! Вживання риби... Якої?! Взагалі нічого вже не їсти? Скажіть з якою рибою бути обережним, але ні, копчена риба. Холодного копчення, гарячого копчення, пан сам коптив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus