USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині жінці видалили жовчний міхур із понад сотнею камінців

4 Березня 2024 14:02
Хірурги Володимирського ТМО видалили пацієнтці жовчний міхур разом із понад сотнею камінців. Все, що буде нагадувати їй про операцію, – це три маленьких проколи на животі!

Місцева мешканка звернулася до лікарів, бо протягом двох діб відчувала сильний біль у животі та нудоту, сподівалася що пройде після знеболюючих, але біль ставав нестерпним, повідомляє Володимирське територіальне медичне об'єднання.

Після повного обстеження хірургами стало зрозуміло, що потрібне термінове видалення жовчного міхура разом із камінцями.

Читати ще: На Волині пацієнту видалили гігантський жовчний міхур. Фото

Досвідчена хірургічна бригада Володимирського ТМО провела жінці лапароскопічну холецистектомію – операцію, що вважається «золотим» стандартом лікування жовчо-кам’яної хвороби у всьому світі.

Читати ще: На Волині 70-річному пацієнту за допомогою лапараскопії видалили нирку

Виражений біль в животі, нудота, сухість у роті – це лише частина симптомів, які відчуває пацієнт, який має камінці в жовчному міхурі. Усіх громадян застерігають, якщо маєте подібні симптоми, не зволікайте, зверніться за медичною допомогою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus