USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

На Волині зупинки не оснащені аншлагами

5 Травня 2015 10:36
На Волині зупинки маршруток міжміських і приміських сполучень не облаштовані інформаційними дощечками – аншлагами.

Про це під час оперативної наради у голови Волинської ОДА повідомив директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка.

На запитання заступника голови ОДА Сергія Кошарука, чи на всіх зупинках присутні таблички із інформацією про час прибуття маршруток, години їх стоянок, а також з телефонами гарячої лінії, аби громадяни могли повідомляти владу про порушення, а також про затримку чи неприбуття на рейс якогось із автобусів. «Дороги важче привести в належний стан, однак, легше довести до ладу зупинки», - звернувся Сергій Кошарук до Івана Мирки.

На це начальник інфраструктури відповів, що, на жаль, таблички з такою інформацією розмістили ще не усюди:

«Утім, якщо «аншлагів» немає – люди постійно пишуть скарги, на які ми намагаємось оперативно реагувати», - зауважив він.

Довідково:

Аншлаг – це табличка з назвою зупинки, перерахуванням видів і маршрутів громадського транспорту, а також розписом їх руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хвілолох Показати IP 5 Травня 2015 11:11
Аншла́г (нім. Anschlag, дослівно «афіша, оголошення») — дуже важливе повідомленні, головна або сенсаційна новина в ЗМІ, яка подається великим шрифтом на ліцьовій сторінці. Історично — оголошення біля каси про те, що всі квитки на спектакль (концерт, циркову виставу) продані. У сучасному слововживанні у відношені до культурних заходів, а частіше використовується для позначення того, що театральна, циркова вистава або концерт мають великий успіх у глядачів і проходить за відсутності вільних місць у глядацькій залі; інколи про «аншлаг» на стадіоні (чи іншій спортивні споруді) мовиться і щодо спортивної події. Ну і до чого тут розклад руху транспорту на зупинці?
Пасажир Показати IP 5 Травня 2015 12:34
Той мирка при вирішенні питань пасажирського перевезення хай спочатку проїдеться тим маршрутом!!!!!!!!!!!!!!!!. Для прикладу маршрути 103 і 107: із лютого в деяких (згідно усіма правилами та нормами, мало б висіти в усіх!) цих маршрутках повідомлення із розцінками за проїзд по маршруту Ківерці-Луцьк. В чому проблема? А втому, що за підписом цього мирки там вказано тільки 5 зупинок по місту Луцьку з цінами з Ківерець та сіл по маршруту. Так от Ківерці - промислова - 5,1 грн, Ківерці - Промінь 7,7 грн ну і так далі... Питання до мирки чому я маю платити 7,5 грн. з Ківерець до Луцька (зупинка міст 40-го кварталу)?, Що це за інтервали такі між зупинками за які вказана ціна (5,1-7,5 - 2,4 грн, а далі ще й більше! Хто контролює ціни маршрутчиків? Що за халатне відношення???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus