USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Нескорені титани: у Луцьку майже 40 військових взяли участь у спортивному фестивалі

9 Грудня 2023 21:43
9 грудня у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою серед учасників бойових дій відбувся обласний фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Рух для здоров'я».

Як повідомили в Департаменті культури, молоді та спорту Волинської ОВА, участь у фестивалі взяли майже 40 військових, пише Суспільне.

Учасники бойових дій змагалися у восьми дисциплінах: вікторина, стрільба з лука, боча, корнхол, дартс, веслування на тренажері, гра «Гол» та спортивна естафета.

Читати ще: Військовий ветеран з Волині посів третє місце на «Іграх героїв» у Брюсселі

«Боротьба за першість виявилася запеклою, адже багато учасників йшли майже на одному рівні. Проте все ж вдалося визначити призерів у кожному виді програми», – зазначили у відомстві.

На думку організаторів, такі заходи є надзвичайно важливими у наш час, адже насамперед це фізкультурно-спортивна реабілітація військових, а також наша шана та безмежна дяка за подвиги Героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus