USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Невідомі понищили інсталяцію «Я люблю Володимир»

26 Квітня 2018 10:08
У ніч з 25 на 26 квітня невідомі особи перекинули та повиривали інсталяцію “Я люблю Володимир”, а також сусідні вказівники, інформує Буг.

На площі перебуває начальник управління ЖКГ Віктор Фіщук, директор заповідника “Стародавній Володимир” Володимир Пикалюк, а також прибули поліцейські.

Попередньо, невідомі особи вночі перекинули інсталяцію “Я люблю Володимир” та повиривали тримачі. Також зірвали металеву “Довідку”, яка знаходилася поруч, та занесли поклали її на автівку припарковану поруч костелу. Постраждали ще одні вказівники.

Загалом суму завданих збитків оцінили в 19 тисяч гривень. Особи вандалів будуть встановлювати за допомогою камер відео спостереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus