USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ОАЕ вперше за два роки відправили нафту до Європи

26 Травня 2022 06:02
Об’єднані Арабські Емірати почали відправляти рідкісні вантажі нафти в Європу, де покупці нафти відмовляються від імпорту з Росії після її вторгнення в Україну.

Про це пише Економічна правда з посиланням на Bloomberg.

Нафтовий танкер Moscow Spirit, найнятий судноплавним підрозділом французької TotalEnergies SA, пливе до Роттердама (Нідерланди) з вантажем близько 1 мільйона барелів нафти на борту, пише агентство з посиланням на дані із сервісів відстеження танкерів.

Ця ж компанія також направила нафтовий супертанкер до Єгипту, ймовірно, вантаж на ньому також потім пройде до Європи через середземноморський порт Седі-Керір.

Востаннє нафту з ОАЕ було доставлено до Європи два роки тому – у травні 2020 року, під час поширення коронавірусу та обвалу ринку нафти, підкреслює Bloomberg.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus