USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Парад у Москві: що відбувається на Красній площі. Відео

9 Травня 2023 11:13
У столиці Росії, сьогодні, 9 травня, проходить святковий парад, приурочений до Дня Перемоги. На ньому виступив президент країни-агресорки Володимир Путін.

Про це повідомляє Главком.

На День Перемоги до Москви завітали самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, президент Киргизстану Садир Жапаров, прем’єр Вірменії Нікол Пашинян, президент Узбекистану Шавкат Мірзієєв, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, президент Таджикистану Емомалі Рахмон та президент Туркменістану Сердар Бердимухамедов.

Наразі на вулицях Москви зібралося чимало військової техніки. Крім того, для гостей параду облаштували спеціальні місця: зону з червоними сидіннями. До того ж на росіян очікують подарунки: мішечки з конструктором усередині.
До параду у столиці Росії Москві добряче підготувалися військові: в одного з прислужників президента країни-агресорки Володимира Путіна помітили антидронову рушницю. Фото розлетілося соцмережами.
Диктатор, уже за традицією, розповів про нібито розвʼязану війну про Росії й неонацистську нечисть.

Водночас він заявив, що для Росії начебто немає недружніх країн як на Заході, так і на Сході. Разом з тим Путін звинуватив Захід, що той буцімто «стверджує про свою винятковість, провокує конфлікти, сіє ненависть, знищує сімейні цінності, щоб і надалі нав’язувати народам свою волю».

«Західні еліти забули, чого призвели домагання нацистів на світове панування», – зробив цинічну заяву господар Кремля.
Зазначимо, росіяни розповіли, що навідались на Красну площу послухати звуки двигуна, а не Путіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Здоровий глузд Показати IP 9 Травня 2023 13:07
путіна звати не "Володя" не "Володимир" . Його завти "Владімір". Чеського президента- "Петр Павел" ( тобто не "ПЕТРО"). Дуду звати "Анджей" не "Андрій". Ми не "адіннарод" Скільки вже про це можна писати!!!!! Назва країни "росія" пишеться з малої літери.
Патрiот до Здоровий глузд Показати IP 9 Травня 2023 15:44
Хворий глузд. Це ви вирiшили ,що Путiн " диктатор" Чи брати пiдсказали. Клоуни.
Анонім Показати IP 9 Травня 2023 23:40
відбувається на красній площі те, що і на всій расії - абикнавєнний рашизм, тоєсть рускій фашизм і пабєдабєсіє, 'танци с бубнамі' на костях - ізлюлєннає занятіє zіганутого бидла на всєй расєє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus