USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Переможницею Євробачення стала Швеція

14 Травня 2023 08:06
Переможницею 67-го пісенного конкурсу Євробачення стала Швеція, яку представляла співачка Loreen з композицією Tattoo.

Про це повідомляє Укрінформ.

Loreen стала переможницею вдруге, вона вже була першою на Євробаченні у 2012 році.

«Я дуже щаслива та вдячна за цей приз. Це для вас», – звернулася після оголошення результату переможниця Євробачення до глядачів.

Розпочалося шоу із вибухового виступу гурту Kalush Orchestra – переможця торішнього Євробачення – з хітом «Stefania», а родзинкою відео стала камео-поява принцеси Уельської Кейт Міддлтон.
Поміж представленням фіналістів яскраві моменти зі своїх виступів на Євробаченні повторили Go_A, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка та Джамала, яка зі сцени вигукнула «Слава Україні! Героям слава!».
Співачка Loreen, яка представляла на конкурсі Швецію, здобула 583 бали, з них 340 від національних журі та 243 – від глядачів.
Loreen отримала нагороду на сцені в Ліверпулі в присутності Kalush Orchestra.
На другому місці Фінляндія – 526 балів, на третьому – Ізраїль, який набрав 326 балів.
Гурт TVORCHI, який з піснею Heart of Steel представляв Україну, посів шосте місце, набравши 243 бали – 54 від національних журі та 189 від глядачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus