USD 39.76 40.00
  • USD 39.76 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

Перевдягання і погоня: як на виборах ловили «карусельників» Порошенка. Відео

17 Квітня 2019 20:16
У розпорядженні журналістів опинилось відео роботи групи «карусельників» на виборах президента 31 березня в Бахмуті (Донецька область, 46 виборчий округ).

«Карусель» – це метод фальсифікації виборів, пов’язаний з повторним голосуванням одних і тих самих людей на різних ділянках, пише «Страна».

Дійові особи відео – чотири жінки і чоловік. Між візитами на дільницю вони перевдягалися з метою конспірації. Вони з’являлися на ділянках № 140612, 140624 і 140604 (це все міські школи).

На останній ділянці їхні пригоди помітили спостерігачі, від яких вони стали втікати на автомобілі. Була невелика погоня, після цього викликали поліцію. Бахмутський відділ поліції веде слідство за статтею 158 ч.2 (підробка виборчих документів).

Троє з дійових осіб схеми є на відео. Четвертий учасник в цей час давав свідчення поліції, а п’ятий втік. Також на відео потрапив автомобіль, на якому «карусельники» кочували з дільниці на дільницю.

Карусельники в розмові зі спостерігачами зізналися, що ставили галочки за Порошенка.

За словами одного з порушників Миколи Калинникова, вони голосували на кожній ділянці без відкріпних талонів – просто пред’являючи паспорт. Тобто про групу «карусельників» було попереджено керівництво дільниць.

Відзначимо, що в 46 окрузі перемогу здобув кандидат від «Опозиційною платформи – За життя» Юрій Бойко. На другому місці Володимир Зеленський, а на третьому – Петро Порошенко.

Як зауважує видання, саме в Бахмуті проводилися найбільш масштабні фальсифікації на користь Петра Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 17 Квітня 2019 21:33
Я не порохобот, але оприлюдніть яка сума зовнішнього боргу була і яка зараз. В нас менталітет красти, треба щоб за крадіжку розстрілювали тоді за рік щось зміниться.
свій Показати IP 18 Квітня 2019 21:50
точно так вибирали в свій час єрємєєва і заєду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus