USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Підрозділи Луцької міськради реорганізують

25 Листопада 2014 09:42
Окремі підрозділи Луцької міської ради градоначальник хоче реорганізувати. Мер мотивує це тим, що люди не хочуть працювати.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 25-го листопада.

Як поінформував мер Луцька, зміни стосуватимуться управлінь економіки, капітального будівництва, архітектури та містобудування, а також департаменту ЖКГ.

«Думали, що можна відсидітися, не хочете працювати?!», - звернувся до підлеглих мер.

Зі слів градоначальника, питання щодо реорганізації структури апарату він планує винести на грудневу сесію Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ттт Показати IP 25 Листопада 2014 09:56
Чи хоч одного працівника звільнять? Переведуть у інші відділи і дадуть статус державних службовців! Всім жити - дітей годувати треба! А просто з вулиці там нікого немає, всі свої!
Коля Показати IP 25 Листопада 2014 10:33
Ой хочеться вырити що таки мер звыльнить половину. А то як заходиш до них -то дивляться на тебе як то працюють не на державу ы людей а прийшли кави чаю попити ы зыпсував настрый як прийшов, то по телефону трыпаються годинами
корінний волиняка до Коля Показати IP 25 Листопада 2014 10:56
стверджую про обовязкове скорочення так званих дежслужбовців на всіх щаблях влади . Уже дійшпо до того , що лунають вислови : " окремі громади живуть за податки відраховані бюджетниками і держслужбовцями ". Чи не абсурт це все.....
Громадянин Показати IP 25 Листопада 2014 11:04
Нехай зайдуть усі нові та молоді, і будуть працювати за ці копійки, бо то вже давно не зарплата, хіба що якісь трутні бездарні прийдуть, бо фахівці нормальні знають як і де номальні гроші заробити.
спостерігач Показати IP 25 Листопада 2014 15:41
Після війни маршал оборони колишнього СеРеСеР Георгій Жуков говорив: "Армією командую я і сержанти". Так і в Луцькій міській раді: працюють голова і найнижча ланка службовців за 2000 гривень. Сьогодні позбутись чоловік 30-40 з так званих департаментів і управлінь при вольовому рішенню голови простіше, ніж два пальці. Міськрада нічого не втратить, а виграє, якщо позбудеться вербича, соколовської і 30% середніх управлінців, робота яких "полегшує тиск місячного світла на телеграфні опори". Апарат міста скине зі своєї шиї мішок цементу і зможе добавити в зарплаті тим, хто сумлінно працює. Треба рахуватись з думкою громади. Вона сьогодні найгіршої думки про категорію людей, які носять звання чиновників.
До ЗМІ Показати IP 25 Листопада 2014 17:10
Якщо погано чуєте, то хоч не видумуйте того, чого не було, бо Романюк такого не казав, а тільки за реорганізацію, надоїли вже з тим брудом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus