USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Подробиці загорання автобуса на автостанції Луцька

13 Квітня 2016 10:53
Пасажирський автобус маршрутного сполучення «Луцьк – Львів» загорівся 12 квітня о 18:46 у Луцьку на автостанції № 1. Вогонь з-під моторного відсіку помітили перехожі й викликали рятувальників. На момент пожежі пасажирів та водія у салоні не було. Про це інформують у прес-службі ДСНС України у Волинській області.

Нагадаємо, про загорання автобуса на луцькій автостанції повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини.

Зі слів рятувальників, за 5 хвилин на місце події прибули бійці чергової варти Частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. За дві хвилини вони локалізували загорання, а ще за шість ліквідували його остаточно.

Завдяки оперативним діям рятувальників автобус вдалося врятувати від знищення, проте вогонь встиг пошкодити електромережу в моторному відсіку.

Причина пожежі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
W 17 Показати IP 13 Квітня 2016 11:33
А чому ні слова про вогнегасники, якими мають бути укомплектовані всі автобуси ? Ще рятувальників викликали, ото знайшли вагому причину, нехай горів би собі той автобус, менше би хламу їздило по дорогах.
ми до W 17 Показати IP 13 Квітня 2016 12:55
Дурик, хто лізе за вогнегасником в автобус який горить. Шкода, що тебе в ньому не було, такого мудрого.
W 17 до ми Показати IP 13 Квітня 2016 16:00
А Ви певно власник того злощасного автобуса :) Розумію Вашу злість, немає на чому капусту стригти. P.S. для дуже розумних - я мав на увазі те шо пожежа трапилась на автостанції і чому ж не кинулись гасити автобус коллеги водії, що вогнегасники зажали, чи у автобусах немає їх зовсім ?
Луцьк АС до W 17 Показати IP 7 Жовтня 2016 16:39
Шановна Ситник Вікторія ви напевно далекі від слова освіта і до освідченноі людини вам теж далеко. Тільки вам відомо за яке сало ви купили собі диплом. Для початку надайте достовірну інформацію про перевізника а потім несіть свою несимітницю джерелам рівних собі.
Вікторія до ми Показати IP 13 Квітня 2016 19:09
Я була в рейсовому автобусі , який спалахнув зсередини. Про які вогнегасники йдеться, коли власники рейсів хапуги і торбохвати? Водій мені ще й погрожував. Отримав покарання за рішенням кримінального провадження. Рейс "Любешів-Залаззя", власник піп (не священник) Криворучко Микола Родіонович.
Дмитро до W 17 Показати IP 13 Квітня 2016 13:07
ти читати вмієш? Водія не було на місці
Аваа Показати IP 13 Квітня 2016 14:28
Подробиці загорання, а в статті не слова як він загорівся тільки як швидко його тушили...
Зять Показати IP 13 Квітня 2016 22:10
1 саме головне це справний транспорт для безпеки руху,який мав би бути при виході з бокса...2 наявність справних засобів пожежогасіння( як я спостерігав х*й свистав його,а можливо і був не справний) 3 (кнопка) ключ аварійної зупинки мотора(хотів заглушити водій,але щось не вдавалось ДОВГО...)Кнопка(ричаг) відкриття капоту...це взагалі смішно...не могли відкрити.... 4 саме важливе -справність електрообладнання і паливної апаратури, що певне і стало причиною загоряння.. 5 ВАДІЛИ АУ*ЄЛІ зовсім, якого милого було авто заведене і без нагляду....????Висновок простий...їба*и треба перевізника за стан транспорту що випускає,службу яка контролює це все і водія... ПАЛІТІКУ ЧІПАТИ НЕ БУДЕМО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus